...s-a obtinut 4,5 cm din doza de 4 luni...
Ma simt mai increzator acum...
- Eric Albu, GL

In 2 luni de administrare Pilule Vimax am reusit sa castig 3 cm! Dorinta mea sexuala a crescut grozav precum si durata actului sexual...
- Mihai Costea, TM

Cam in 3 saptamani de administrare de pilule am remarcat o crestere notabila in circumferinta si in cateva saptamani a inceput sa creasca...
- Paul Viziru, VL
Vimax este un stimulent natural puternic pentru barbati, care creste lungimea si circumferinta penisului, dorinta sexuala, sanatatea sexuala si ajuta la obtinerea unor erectii mai puternice. Avind la baza plante din toata lumea care s-au dovedit eficiente, poti fi sigur ca Vimax iti va imbunatati performanta.
Ele cresc in mod substantial dorinta sexuala, libidoul si rezistenta
 
Veti avea erectii mai puternice. Din cauza cantitatii de singe, erectiile vor fi mai tari si de lunga durata.
  Erectie cind aveti nevoie. Erectii puternice oricind. Gata cu problemele legate de faptul ca nu se scoala si nu sta sculata. Pastilele VIMAX vor pastra fluxul sanguin in penisul dumneavoastră asa ca veti fi intotdeauna tare si veti ramine tare.
  Orgasme mai puternice si mai intense.
  Stop ejacularilor premature.
  Dimensiunea penisului va excita cu mult partenerele de sex.

Pilulele noastre va vor imbunatati toata sanatatea sexuala, va vor face sa va simtiti mai tinar si vor da mai multa placere partidelor de sex.

SAPTAMINA 1-4 : in citeva săptămâni, cele mai notabile schimbări vor fi mărirea circumferinţei penisului şi erecţiile care durează mai mult.

SĂPTĂMÂNILE 4-8: apoi, după o lună sau două, veţi vedea o schimbare în lungimea penisului şi veţi avea un penis mai dur şi mai mare. Dacă veţi sta în faţa oglinzii veţi fi surprins cum, chiar şi fără o erecţie, penisul dvs. va “atârna” mai lung şi mai dur.

SĂPTĂMÂNA 9+ când veţi avea o erecţie veţi vedea o schimbare notabilă. Nu doar in ceea ce priveşte mărimea, dar penisul dvs, va arăta mai ferm şi mai puternic decât aţi visat că e posibil.


Epimedium Sagittatum sau Buruiana Cornul Caprei - cunoscută în China sub numele de Yin Yang Huo. Medici importanţi din China afirmă că cornul caprei creşte libidoul şi îmbunătăţeşte funcţia erectilă. Se foloseşte pentru a reaprinde pasiunea sexuală şi pentru a alunga oboseala. Lucrează la eliberarea testosteronului şi va permite să aveţi o partidă de sex incredibilă şi de durată. S-a dovedit a fi un afrodisiac natural puternic care va creşte senzaţiile sexuale şi fizice.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ginkgo - utilizarea medicală a ginkgo poate fi mentionată în urmă cu 5,000 ani în China, în medicina naturistă. Acţiunea acestei plante poate ajuta creierul, sistemul nervos central şi impotenţa. Ginkgo este cunoscută pentru creşterea fluxului sanguin către creier care ajută funcţiilor mentale. Planta creşte de asemenea fluxul sanguin către organele genitale care îmbunătăţesc funcţia sexuală. în urma unui studio 78% dintr-un grup de bărbaţi cu impotenţă s-a remarcat o îmbunătăţire semnificativă fără efecte secundare. Ginkgo îmbunătăţeşte circulaţia periferică şi oxigenarea sângelui.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ginseng - folosit contra slăbiciunii generale. Oamenii de ştiinţă ruşi arată că ginseng stimulează atât activitatea mentală cât şi pe cea fizică şi are un efect pozitiv asupra glandelor sexuale şi măreşte performanţa atletică. Se foloseşte contra impotenţei pentru ca normalizează presiunea sanguină. Ginseng întinereşte şi revitalizează corpul şi promovează creşterea ţesuturilor nervoase. Unul dintre ingredientele cheie este ginsenosida care modifică fluxul sanguin către creier şi penis. Planta ajută contra infertilitătii şi ejacularea prematură. Are tendinţa de a produce sânge şi spermă. Acceptată pentru ” barbaţi şi energie yang” ea revigorează sângele, îmbunătăţind circulaţia şi vitalitatea.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Saw Palmetto - cunoscută că stimulează libidoul scăzut la bărbaţi şi că măreşte energia sexuală. Un cocktail cu Saw Palmetto are efecte afrodisiatice. Câteva studii din Europa arată că saw palmetto este un tratament eficace pentru multi bărbaţi, BPH găsit într-un extras de saw palmetto a redus prostata cu 13 %. Creşte funcţionarea sexuală şi libidoul în acelaşi timp reducând colesterolul şi acizii graşi din sânge.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Fructul de cayenne- cunoscut că ţine departe boala şi egalizează circulaţia sanguină. Poate preveni de asemenea atacurile cerebrale şi infarctul intensificând acţiunea inimii dar nu şi presiunea sanguină. Are abilitatea de a reconstrui ţesuturile şi ajută la combaterea oboselii.
Aceste afirmatii nu au fost evaluate de catre FDA sau oricare alta agentie guvernamentala. Acest produs nu este folosit pentru a diagnostica, a trata sau a preveni o boala. Indivizii din aceasta reclama au avut rezultate extraordinare. Dar asa cum indivizii sunt diferiti, si rezultatele sunt diferite.