...s-a obtinut 4,5 cm din doza de 4 luni...
Ma simt mai increzator acum...
- Eric Albu, GL

In 2 luni de administrare Pilule Vimax am reusit sa castig 3 cm! Dorinta mea sexuala a crescut grozav precum si durata actului sexual...
- Mihai Costea, TM

Cam in 3 saptamani de administrare de pilule am remarcat o crestere notabila in circumferinta si in cateva saptamani a inceput sa creasca...
- Paul Viziru, VL
cate pastile contine o cutie de vimax, a luat cineva vimax, cit costa pastilele vimax,
cat costa un flacon sau intreg tratamentu, la ce pret sunt pastilele, cum pot comanda vimax,
se poate trimite comanda prin posta, pastilele vimax aici in tara cu plata la livrare,
modul de administrare al pastilelor vimax, se poate trimite prin colet postal,
cate pastile contine un flacon, pastilele de marire a penisului ce preturi au? cum pot comanda?

Cu pastilele VIMAX veti experimenta 3 schimbari majore in viata dvs sexuala!
- cresterea placerii sexuale.
- erectii mai puternice si de lunga durata.
- cresterea apetitului sexual..

Saminta de cuscuta (seman Cuscutae), Epimedium Sagittatum 4:1, Ext( coaja), Ginkgo Biloba Praf, Panax Ginseng (radacina), praf de Tribulus Terestris, Praf de Saw Palmetto, fructe de paducel (Fructus Crataegi), Inosine Anhydrous, Avena Sativa Ext 10:1 (ext de paie de ovaz), piper cayenne (fruct) praf.
Alte ingrediente: Magneziu. NU contine fermenti, gluten de griu, porumb, lapte, sodiu, zahar, coloranti artificiali sau conservanti.

Luati 1 pastila pe zi, dimineata după masă, cu apa. De asemenea, daca doriti sa va creasca performanta sexuala, luati 1 pastila cu 30 de minute inainte de activitatea sexuala.

Raspunsul este NU. Pastilele Vimax sint facute din ingrediente naturale 100%.
Este o formula sigura care nu are nevoie de prescriere medicala.

Va recomandam sa cumparati cel putin 3 sau 4 cutii de Pastile Vimax pentru a obtine cele mai bune rezultate. Veti putea profita de tot ceea ce ofera produsul nostru si veti fi multumit de rezultate.


Noi credem ca trebuie sa luati cantitatea corecta si aceasta este bine masurata intr-o pastila. Lichidele necesita un picurator o lingurita sau ceasca si puteti lua o doza gresita. Pilulele costa mai mult dar constituie cea mai buna metoda si garanteaza doza corecta.

Da, toate comenzile sint trimise in ambalaje discrete.


 

Aceste afirmatii nu au fost evaluate de catre FDA sau oricare alta agentie guvernamentala. Acest produs nu este folosit pentru a diagnostica, a trata sau a preveni o boala. Indivizii din aceasta reclama au avut rezultate extraordinare. Dar asa cum indivizii sunt diferiti, si rezultatele sunt diferite.